Nem bírod a hajtást? - 4 tipp a karácsonyi szezonra!
Szeretnénk néhány egyszerű tippet megosztani hogyan éld túl és hogyan élvezd a karácsonyi időszakot vállalkozóként, ill. egyszerű magánemberként.

Tudjuk, hogy ez a szezon sokszor kész rémálom egy webshop üzemeltetőknek, szolgáltatóknak, hiszen ilyenkor mindenki az ajándékozás körül sürög -forog, még az utolsó napokban is ott vannak a későn kelők akik ajándékot vadásznak.

De mégis mit tehetsz, hogy ne feszítsd túl a húrt, és a végén ne a családodon csattanjon minden?

1. Te is csak emberből vagy, ne vállalj túl sokat
Attól hogy valaki egész évben a portékáit árulja még ugyanúgy magánember is. Ha ilyenkor magadra, családodra is jobban odafigyelsz még nem fognak elátkozni az ügyfelek. Meg fogják érteni.

2. Időzíts előre
Sablonos, de ahhoz hogy pihenni is tudj egy kicsit az ünnepek alatt érdemes 1-2 héttel vagy (akár hónappal) előre legyártani az ünnepi posztokat, beütemezni az akciós termék megjelenéseket.
Ha komolyabban foglalkozol a stratégiáddal ezen már nyilván túl vagy, de sokan vannak akiknek ez még új ötlet lehet.

3. Na hajszold túl magad (ilyenkor sem)
Az ember ilyenkor hajlamos túlzottan rágörcsölni az ünnepi kampányokra, szezonra, hogy minél több embert érjen el. Ami alapvetően jó módszer, mert sokat dobhat a forgalmon, de számolj azért azzal is, hogy el is kell látnod a több ügyfelet. Ezért érdemes az alkalmazottakra kollégákra is hagyni a munkából.

4. Ússz az árral
Tudjuk, hogy ilyenkor ingerlékenyebb az ember a nagy hajtás és készülődés miatt, de a legjobb amit tehetsz, hogy egyszerűen csak úszol az árral, és nem mérgesíted Te is magad. Nem gond ha nem sikerül minden úgy ahogy eltervezted. Jövőre újra próbálhatod.:)


Kellemes ünnepeket kíván az Ármágnes.com csapata!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések