Marketing okosba? Egy újabb jó tipp!


A következő rövid posztunk témája az új marketing rendszerünk lesz. 

Abból a nemes apropóból írjuk ezt a cikket, hogy bemutassuk kicsit részletesebben a saját megoldásunkat.

Az Ármágnes alapítása óta rengeteg ingyenes megoldás kínál felhasználóinak, ám úgy éreztük ideje megvalósítani a Kreditgyűjtést és ezzel a marketing egy új szintéjét is.

Létrehoztunk egy portált amin nemcsak hogy ingyen regisztrálhat bárki, de közvetlenül az Ármágnes fiókjával is összekötheti.

Hogy miért jó ez neked?

Nos a portálra belépve hozzá lehet jutni úgynevezett ajánló (affiliate) linkekhez, amiket megosztva cégünk és partnereink szolgáltatásait tudod reklámozni.

Minden hozott ügyfél, vagy ajánlás alapján vásárolt előfizetés után jutalékot fizetünk neked!

Ok ne várj milliókat, hisz nem privát jeteket árulunk. De azért egy kis zsebpénz biztosan összejön majd.

Az ingyenes regisztrációt követően 10%-ot jutalékot kínálunk. Ha pedig már sok ügyfelet hoztál nekünk (sok XP*-t gyűjtöttél, vagy vásároltál) akkor 25%-ig is feltornázhatod a jutalékot.

A jutalékot Kredit formában tudod amúgy gyűjteni. A már összegyűjtött Krediteket bármikor átküldheted az (jelenleg csak) Ármágnes fiókodba (de több portálunkra is igyekszünk bevezetni) ahol levásárolhatod Prémium funkcióra, előfizetésre, vagy hirdetés kiemelésre, ill. cégünk bármelyik szolgáltatására. Ha eléred a 15.000Ft-os a kifizetési küszöböt, akkor pénzre is válthatod* a bezsebelt jutalékot.
*A kifizetés részleteit / pontos kritériumait és a további infókat már portál Tudástárában találod.

A lényeg annyi, hogy szeretnénk egy olyan lehetőséget nyújtani amivel gyűjthetsz Krediteket, ill. jutalékot különösebb szaktudás és pénzbefektetés nélkül is.

Mit is lehet reklámozni?

Jelenleg egész konkrétan Ármágnes.com előfizetést / kredit feltöltést, PR cikk írást, és közzétételt, weboldal, és webáruház készítést tudsz reklámozni velünk. Ezeket a szolgáltatásokat sok éve csináljuk. Mindegyik ellenőrzött minőségű, és rengeteg szakmai tapasztalat van mögöttük.

Természetesen igyekszünk a listát és a rendszert és az eszközöket folyamatosan bővíteni.

Hol és hogyan célszerű?

Sajnos több szintet nem tudsz felépíteni, mert a rendszerünknek nem ez a célja. Tehát neked magadnak kell a partneri tevékenységet elvégezni. No persze nincs semmi kvóta vagy előírás. Ahogy neked jólesik úgy csinálod.

A linkeket megoszthatod közösségi médiában, vagy elküldheted e-mailben, privát üzenetben olyan ismerőseiteknek akik pl.: szeretnének eladni használt holmit (apróhirdetés feladásával), vagy szükségük lenne gy új weboldalra, webáruházra, esetleg egy jól megkomponált PR cikkre.

Ha Te már annyira PRO vagy hogy esetleg már van saját hírlevél listád is, vagy weboldalad/közösségi csatornád természetesen ott is szétküldheted a linkeket. Így biztosan többen fognak érdeklődni, és Krediteket termelni majd neked.

Fontos hogy a saját partner linkedet használd ilyenkor, különben nem tudjuk nyomon követni hogy Te küldted a megrendelőt. Partner linkeket ingyen szerezhetsz a marketing partner portálunkon!

Bármikor nyithatsz egy marketing partner fiókot magadnak az alábbi linken:


Ha a fenti linket követve teszed ezt meg akkor rögtön 500Ft-nak megfelelő Kredittel nyílik meg a fiókod. Természetesen ezt azonnal átküldheted az Ármágnes fiókodba is, s ah inkább hirdetés kiemelésre használnád nem foguk megharagudni.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések